top of page
IMG_4887.JPG

Pruiken/ haarwerken

Pruiken/ Haarwerken

De Haarzaak biedt een ruim assortiment pruiken/ haarwerken voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk ogende haarbedekking. De achterliggende oorzaak om op zoek te gaan naar een pruik/ haarwerk zijn heel divers, maar vaak wel medisch. Het verliezen van het eigen haar is daarbij ook nog een emotioneel proces. Onze klanten komen vanuit heel Nederland en België naar ons toe om een pruik/ haarwerk aan te laten meten.

 

De Haarzaak: meer dan haar alleen!

Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de haarwerken waar wij mee werken. Maar zeker ook omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met alle gevoeligheid rondom dit onderwerp. Wij ontvangen u dan ook graag in één van onze privé kamers waar u uw wensen geheel vrijblijvend kenbaar kunt maken. Ook komen wij desgewenst langs op locatie. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis of bij u thuis. Samen kijken we naar uw wensen en hoe wij u kunnen helpen. 

 

Assortiment pruiken/ haarwerken: mooi haar voor iedereen!

Onze passie is om vrouwen weer te laten stralen. Iedereen heeft recht op mooi haar. Daarom hebben wij een breed assortiment met kwaliteitspruiken van 100% echt haar, cyber haar of pruiken/ haarwerken gemaakt van kunstvezel. Zo is er een pruik/ haarwerk in ieders budget.

 

Hoe vindt u de ideale pruik/ haarwerk?

Een pruik is een ander voor woord (semi) maathaarwerk. Deze professionele naam zegt eigenlijk al dat het onderscheidend vermogen zit in de manier hoe een haarwerk wordt aangemeten. Het allerbelangrijkste (naast hoe het eruit ziet) is natuurlijk de pasvorm. Het moet lekker zitten, heeft het geen vervelende naden, blijft de pruik/ het haarwerk goed zitten? Dit valt of staat met het juist aanmeten van het haarwerk. Dit is een specialisatie. 

 

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij een pruik aan moeten meten zodat wij u een prettig draagcomfort kunnen garanderen. 

Op zoek naar een haarwerk?

Op zoek naar een haarwerk? Kom zo vroeg mogelijk.

Wij begrijpen als geen ander de schroom die veel mensen ondervinden voordat ze de stap nemen om informatie aan te vragen over haarwerken. Toch is het verstandig om tijdig ons advies te vragen zodat wij uw echte haarkleur en model vooraf kunnen vastleggen. Daarnaast heeft een volledig maathaarwerk een levertijd van12 weken. 

Worden haarwerken vergoed?

Dat is afhankelijk van de oorzaak en van uw verzekering. Uw verzekeraar kan u vertellen of er iets vergoed wordt in uw situatie. Wanneer dit zo is, helpen wij u graag bij het proces om de vergoeding aan te vragen. De Haarzaak is erkend door alle verzekeraars.

 

Maak een afspraak.

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons telefonisch een afspraak maken: 0114-361494. Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons in de zaak komt of wij desgewenst naar u toekomen. 

bottom of page