top of page

Hoofhuidproblemen

De Haarzaak is gespecialiseerd in de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. Door de jarenlange expertise van Willeke en haar team komen de cliënten uit heel Nederland en België naar Koewacht voor haar advies en behandeling. Het is belangrijk om problemen aan de hoofdhuid te behandelen ter voorkoming van onnodig haaruitval. 

Onze aanpak bij hoofdhuidproblemen.

Als u kampt met problemen zoals overmatig roos, eczeem, psoriasis of haaruitval is een bezoek aan de kapper niet zo zorgeloos als voor een ander. Dat snappen wij als geen ander. 

Bij de Haarzaak kan uw haar en hoofdhuid eventueel microscopisch onderzocht worden en wordt er een behandelplan opgesteld zodat een bezoek aan de kapper weer aangenaam en zorgeloos wordt. Wanneer u dit wenst, kan dit in alle privacy plaatsvinden in één van onze privé-kamers.

De Haarzaak is hét adres bij hoofdhuidproblemen.

Eigenheid en zelfvertrouwen (terug)geven zijn de belangrijkste kernwaarden van De Haarzaak naast vak-vrouwschap en de passie voor haar.

Haarverlies

We zien met grote regelmaat hoe ongelukkig mensen kunnen zijn als er sprake is van haaruitval. Dit geldt zowel voor haarverlies bij vrouwen als mannen. Wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken met mooi en voller haar. Met ons specialistische product assortiment kunnen we veel bereiken. Dit binnen de mogelijkheden van de aanwezige haarzakjes.

IMG_1386-2.jpg
IMG_0024.jpg

Veel voorkomende hoofdhuidproblemen

Zo’n 90% van de mannen en vrouwen krijgt ooit een keer te maken met hoofdhuidproblemen. U kunt bijvoorbeeld last hebben van:

Roos

U heeft bij roos last van een jeukende schilferige hoofhuid én van de bekende witte vettige schilfers die op het haar en de schouders liggen. Dit wordt veroorzaakt door een overmatige productie van huidcellen.

Psoriasis

Psoriasis is een bekend (hoofd) huidprobleem. De huid is dik en rood (ontstoken) bedekt met schilfers. Het zorgt voor jeuk. Kenmerkend zijn de aanvallen, waarbij de heftigheid toe kan nemen. Een goede behandeling en verzorging is essentieel om het ongemak te beperken. 

 

Vette hoofdhuid

Een vette hoofdhuid is het gevolg van overactieve talgklieren. Uw haar ziet er vettig uit zo voelt het ook. Terwijl u het voor u gevoel toch echt voldoende wast. Maar misschien is uw wasritme niet optimaal of gebruikt  u juist producten die het stimuleren.  

Droge hoofdhuid

Voelt uw hoofdhuid strak aan. Heeft u een trekkerig gevoel? Vallen er droge schilfers uit uw haar? Dan is er sprake van een droge hoofdhuid. Wij helpen u hier graag vanaf.

​Huidproblemen en verzorgingsproducten.

De Haarzaak heeft een aantal specialistische merken in haar assortiment opgenomen voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. Deze producten vereisen een deskundig advies en worden daarom alleen door gecertificeerde specialisten verkocht. Uw hoofdhuid wordt bij ons eerst microscopisch geanalyseerd om u een advies te kunnen uitbrengen. Een advies dat werkt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons enkel telefonisch een afspraak maken: 0114-361494.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons vrijblijvend langskomt in de zaak komt. 

bottom of page