top of page

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons enkel telefonisch een afspraak maken: 0114-361494.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons vrijblijvend langskomt in de zaak komt. 

IMG_9967-2.jpg

Clip-in extensions

Clip-in extensions

De Haarzaak biedt een ruim assortiment clip-in extensions. Voor iedereen die op zoek is naar een snelle en eenvoudige manier om een volle en/ of langere bos haar te creëren. De achterliggende oorzaak om op zoek te gaan naar clip-in extensions zijn heel divers. Bijvoorbeeld door haaruitval vanwege een medisch oorzaak of omdat u gewoon op zoek bent naar een manier om uw kapsel een boost te geven.

 

Clip- in extensions: hoe werkt het?

Zoals de naam doet vermoeden worden deze extensions bevestigd met

een clip systeem. Dit heeft als voordelen dat het flexibel is en makkelijk in gebruik. U (ver) plaatst de banen haar met een simpele clip in het haar.

Dit kunt u dus ook makkelijk zelf doen. 

 

Assortiment clip-in extensions: mooi haar voor iedereen!

Onze passie is om vrouwen weer te laten stralen. Iedereen heeft recht op mooi haar. Daarom hebben wij een breed assortiment met clip-in extensions van 100% echt haar en cyber haar. Zo zijn er clip-in extensions voor ieders budget.

 

Wij stemmen graag samen met u af welke lengte en kleur het beste bij u passen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten klemmetjes. 

 

bottom of page