top of page
1B9FA36C-AF89-40F5-A60C-3E01C5CBAB84.JPG

Fashion

Haarwerken zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met een blijvende dan wel tijdelijke kaalheid, geheel of gedeeltelijk. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het moeten ondergaan van een chemotherapie, een vorm van Alopecia of een andere medische reden. Het verliezen van uw haar is een emotioneel proces. Dat begrijpen wij als geen ander doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Dagelijks komen klanten vanuit heel Nederland en België naar ons toe voor onze expertise en persoonlijke aanpak.

Mooi haar voor iedereen!

Wij  hebben alle soorten haarwerken in ons assortiment voor ieder budget. Wij werken daarom met haarwerken gemaakt van 100% echt haar, van cyberhaar of kunstvezel. Zo kunnen wij iedereen voorzien van een haaroplossing.

 

In principe wordt er voor maathaarwerk gekozen als er sprake is van een blijvend haarverlies. Bij tijdelijk haarverlies, zoals bijvoorbeeld bij chemotherapie, wordt meestal voor semi-maathaarwerk gekozen.

Haarwerk assortiment

Wij hebben o.a. premium haarwerken met een unieke kapconstructie en fantastische styling voor de hedendaagse vrouw. Met deze haarwerken bereikt u een zeer mooie en natuurlijke haarstijl. Ieder model uit de collectie is makkelijk te onderhouden en geeft u de mogelijkheid uw kapsel naar eigen wens aan te passen, met behulp van een regelbare föhn en krultang (max 140 graden).

 

Na het passen van het haarwerk kunnen we deze minimaal 3 weken en maximaal 6 weken voor u reserveren. Een confectie haarwerk kunt u per direct meenemen of bedraagt een levertijd van 2 werkdagen.

IMG_0307.jpg
IMG_0511-2.jpg

Maathaarwerk
Op de foto hiernaast ziet u een foto van Indy. Indy is volledig kaalhoofdig en draagt een haarwerk van echt haar.

Een maathaarwerk wordt compleet op maat voor u gemaakt. Het aanmeten van een maathaarwerk vereist ervaring. Wij zorgen voor een optimale pasvorm en draagcomfort, zodat u zonder enige vorm van irritatie uw haarwerk zult kunnen dragen.

 

Maathaarwerken worden gemaakt van echt haar, cyber haar of kunstvezel en zijn altijd 100% handgeknoopt. 

 

Het aanmeten van een maathaarwerk: het proces.

Wij ontvangen u graag in één van onze privé ruimtes voor een vrijblijvende en kosteloze intake. Daar kunt u in alle rust met ons kennis maken en uw verhaal en wensen met ons te delen.

Wij meten uw hoofd op verschillende manier op, zodat uw maathaarwerk een ideale pasvorm krijgt. Aan de hand van voorbeelden kiest u de kleur, dikte en lengte. Wanneer u uw haar nog heeft, kijken wij goed naar de kleur en hoe het op dat moment bij u valt, zodat dit zo natuurlijk mogelijk nagemaakt kan worden. 

 

De maathaarwerken worden met de hand geknoopt. Dat is een zeer intensief proces waardoor de levertijd 12 weken is.

 

Na aflevering van het haarwerk maken wij altijd nog een vervolgafspraak met u voor een wasdemonstratie en een controle van het haarwerk.

gevlochten haarbanden

Ga elke dag voor een 'good hair day' met Infinity Braids! Van party tot casual, deze gevlochten haarband geeft al jouw looks gemakkelijk én snel de perfecte boost. De Haarzaak heeft een breed assortiment aan We kijken graag samen met jou voor de perfecte kleur en afmeting.
Vlechten van hoge kwaliteit
Onze vlechten zijn met de hand gemaakt van vegan haar. De meeste haarmerken gebruiken dierenhaar in hun producten, maar wij zijn dol op dieren en zouden dat nooit doen! Daarom hebben we zorgvuldig ultrazacht, synthetisch haar van hoge kwaliteit geselecteerd dat er 100% natuurlijk uitziet en aanvoelt. Beter voor de dieren, de planeet én je look :)

De perfecte maat & vorm

Onze vlechten bestaan uit lichtgewicht haar met ontzettend veel volume. Je kunt ze helemaal naar wens breder of smaller maken door aan de lusjes te trekken – precies zoals je zelf mooi vindt! Dankzij het verstelbare bandje sluiten de haarvlechten comfortabel aan om je hoofd en zijn ze geschikt voor jong (vanaf 3 jaar) en oud.

efabc497-dc9b-441f-9ccb-622235bbdb61.jpeg

Op zoek naar een haarwerk?

Op zoek naar een haarwerk? Kom zo vroeg mogelijk.

Wij begrijpen als geen ander de schroom die veel mensen ondervinden voordat ze de stap nemen om informatie aan te vragen over haarwerken. Toch is het verstandig om tijdig ons advies te vragen zodat wij uw echte haarkleur en model vooraf kunnen vastleggen. Daarnaast heeft een volledig maathaarwerk een levertijd van minimaal 12 weken. 

Worden haarwerken vergoed?

Dat is afhankelijk van de oorzaak en van uw verzekering. Uw verzekeraar kan u vertellen of er iets vergoed wordt in uw situatie. Wanneer dit zo is, helpen wij u graag bij het proces om de vergoeding aan te vragen. De Haarzaak is erkend door alle verzekeraars.

Maak een afspraak.

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons telefonisch een afspraak maken: 0114-361494. Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons in de zaak komt of wij desgewenst naar u toekomen. 

bottom of page