top of page

Volume geheim

Een avondje uit of gewoon altijd voller haar willen hebben? Dat kan met een klein haarstukje van echt haar.

Voller haar met een haarstukje van echt haar

Naast onze reguliere collectie dames haarstukken, hebben wij ook een exclusieve lijn haarstukken van Jon Renau. Deze kwalitatieve haarstukken hebben een zeer natuurlijke look and feel doordat zij gemaakt zijn van echt haar, synthetisch haar en hittebestendige vezel. 

Hoe worden haarstukken bevestigd?

De haarstukken worden bevestigd met een clip of een klem. 

Waar voldoet een goed haarstuk aan?

Een goed haarstuk zorgt ervoor dat u weer gaat stralen. Dat u uzelf herkent. Het heeft een goede pasvorm, zit daardoor comfortabel en jeukt niet. En misschien nog wel het allerbelangrijkste, het is niet zichtbaar dat u een haarstuk draagt.

IMG_0060.jpg

De Haarzaak: meer dan haar alleen!

De Haarzaak: meer dan haar alleen!

Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de haarstukken waar wij mee werken. Maar zeker ook omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met alle gevoeligheid rondom dit onderwerp. Wij ontvangen u dan ook graag in één van onze privé kamers waar u uw wensen geheel vrijblijvend kenbaar kunt maken. Ook komen wij desgewenst bij een medische indicatie langs op locatie. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis. Samen kijken we naar uw wensen en hoe wij u kunnen helpen. 

Maak een afspraak.

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons telefonisch een afspraak maken: 0114-361494. Op basis van uw vraag en verhaal zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons in de zaak komt of wij desgewenst naar u toekomen

bottom of page