top of page

Over ons

'Vakvrouwschap is meesterschap'

Willeke, eigenaresse van De Haarzaak

Meer dan haar alleen

Willeke Pietersma is haar- en hoofdhuiddeskundige én haarwerkspecialiste. Voor haar meer dan 25 jaar lange expertise komen klanten uit heel Nederland en België, naar Koewacht toe. Haar klanten zijn op zoek naar een (semi) maat haarwerk, om medische of om cosmetische (fashion) redenen.

Het Haarzaak team

Madelon de Bruijn is na het doorlopen van het reguliere kappersonderwijs en na het volgen van diverse opleidingen omtrent haar en hoofdhuid problematiek verder intern opgeleid door Willeke en ondersteunt haar met veel enthousiasme dagelijks in de Haarzaak. Alysha is gediplomeerd kapper en start in september met haar vervolg opleiding. Daarnaast wordt zij intern opgeleid tot haarwerkspecialist.

Stichting Prinses voor een Dag
Zij is tevens initiator van Prinses voor een dag, een initiatief om vrouwen met kanker zich een dag weer helemaal op en top vrouw te laten voelen.
De Haarzaak bekroond
De Haarzaak heeft verder diverse awards in de wacht gesleept. Zo zijn zij winnaar van de ANKO LEF Award en winnaar van de MVO prijs Hulst. De Haarzaak scoorde bij een grootschalig kwaliteitsonderzoek van zorgverzekeraar CZ tot tweemaal toe zeer goed.

De Haarzaak is winnaar van:

MVO.png
handtekening.png
IMG_9835.JPG

Madelon de Bruijn

bottom of page