top of page

Haarverlies

“In de spiegel kijken vind ik sowieso lastig maar ik voelde mij nu echt radeloos. Ik ben altijd zo trots geweest op mijn haar. Gelukkig heb ik de stap gezet om een haarstukje te gaan dragen.”

Dorthy, klant van De Haarzaak

Haarverlies na een maagverkleining

Doorgaans start het haarverlies 4 maanden na de maagverkleining. Haarverlies na een maagverkleining is helaas niet te voorkomen. Één geruststelling, veelal herstelt het zich vanzelf. Met verzorgingsproducten kun je het haar en de hoofdhuid optimaliseren. Wij kunnen je hierover adviseren.

Haarverlies kan een gevoel van onzekerheid met zich meebrengen. Haar kan een onderdeel zijn van onze eigenheid en zelfzekerheid.

Dorthy heeft van nature prachtig lang vol haar. 4 maanden geleden heeft zij een maagverkleining ondergaan. Het haar op de scalp is veel verdund waardoor zij moeite heeft om nog naar zichzelf te kijken in de spiegel.

Dorthy hebben wij kunnen helpen met een kleine haaroplossing van echt haar. Zij heeft dit deels vergoed gekregen vanuit de zorgverzekering.

Ieder verhaal is uniek, wij hebben maar één doel en dat is jou laten stralen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons enkel telefonisch een afspraak maken: 0114-361494.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons vrijblijvend langskomt in de zaak komt. 

 

Bekijk hier meer inhoudelijke informatie over haaruitval of Alopecia.

 

bottom of page