top of page

Kaalheid

IMG_5522_edited.png

Kaalheid bij mannen en vrouwen

Heeft u het idee dat u kaal wordt? Dat u meer haren verliest dan dat erbij komen? Kaalheid bij mannen en vrouwen komt vaak voor. Meer dan 1 miljoen mannen én vrouwen in Nederland hebben hier last van. Dit zorgt voor verdriet, onzekerheid en schaamte. Uw haar is immers bepalend voor uw uiterlijk. Haaruitval kan door verschillende redenen veroorzaakt worden. Denk hierbij aan de verschillende vormen van Alopecia of bijvoorbeeld door een chemotherapie of ander medicijngebruik. 

 

Kaalheid in allerlei vormen en gradaties:

Wordt u langzaamaan kaal voor uw gevoel? Verliest u plots zonder aanwijsbare reden veel haar over uw gehele hoofd? Of heeft u kale ronde ovale plekken? Er zijn vele vormen van haaruitval die de kaalheid kunnen veroorzaken. Wij kunnen uw haar eventueel microscopisch onderzoeken. De definitieve diagnose wordt gesteld door een specialist. Welke vorm van kaalheid u ook heeft, en of uw kaalheid een blijvend of tijdelijk karakter heeft, wij kunnen u helpen bij het maskeren van deze kaalheid. 

De Haarzaak: mooi haar voor iedereen!

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat “mooi haar voor iedereen” geen utopie meer is. Het overgrote deel van onze klanten ervaart kaalheid door een medische oorzaak. Wij snappen door de vele gesprekken met onze klanten de gevoeligheid en zullen er alles aan doen om u op een prettige en warme manier te helpen. Dagelijks geven wij onze klanten een gedeeltelijk of heel haarwerk waardoor zij weer met zelfvertrouwen de buitenwereld instappen. 

 

De Haarzaak: onze werkwijze bij haaruitval.

Wij weten dat haarverlies iemand ontzettend onzeker kan maken. Boosheid, verdriet, schaamte en onmacht passeren hier dagelijks de revue. Wij willen u graag de ruimte en tijd geven om dit in alle mogelijke privacy te bespreken. Wij ontvangen u graag vrijblijvend en kosteloos in onze privéruimtes voor een intake. Ook is een huisbezoek, of een bezoek in een verzorgingstehuis of ziekenhuis mogelijk. 

 

Wij constateren wat het probleem is en bekijken samen welke oplossing het beste bij u past. Wij vinden altijd een passende oplossing. 

IMG_4185.jpg

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons enkel telefonisch een afspraak maken: 0114- 361494.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons vrijblijvend langskomt in de zaak komt. 

 

Bekijk hier meer inhoudelijke informatie over haaruitval of Alopecia.

 

 

bottom of page