top of page

Haaruitval

Jarenlang heb ik het niet gedurfd. Nu eindelijk de stap gedaan onder de liefdevolle begeleiding van Willeke en haar dames. Ik ben zo blij dat ik het gewoon niet kan beschrijven.

Daphne, klant van De Haarzaak

Alopecia haarwerk.jpg

Heeft u last van plotselinge of extreme haaruitval?

Iedereen verliest normaal gesproken zo’n 60 tot 100 haren per dag. Maar liefst 3 miljoen Nederlanders heeft te maken met een andere (extreme) vorm van haaruitval. Heeft u last van een dunner wordende haardos, is uw hoofdhuid steeds beter zichtbaar? Of heeft u misschien wel ronde of ovale kale plekken op het hoofd? Dit komt bij zowel mannen als bij vrouwen voor. Wist u bijvoorbeeld dat circa 27% van de vrouwen ooit te maken krijgt met een vorm van haaruitval? Haarverlies is dus een veel voorkomend probleem. Maar dat maakt het helaas niet minder vervelend. De meeste mensen worden er onzeker van. De Haarzaak geeft u graag uw zelfvertrouwen terug. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een oplossing bij haaruitval.

Wat zijn de oorzaken van haaruitval?

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Ziekte gerelateerd, bijvoorbeeld door een schildklierziekte, chemotherapie. Maar ook stress, hormonen (bijvoorbeeld na een zwangerschap), gewichtsafname, ijzertekort of andere ziekten en medicijnen, kunnen ervoor zorgen dat u uw haren (tijdelijk) verliest.

Wat kunt u doen bij haaruitval?

De meeste mensen brengen een bezoek aan de huisarts of dermatoloog wanneer zij meer haar verliezen dan normaal. Daar wordt dan vaak een diagnose gesteld, maar dat geeft u uw haren en zelfvertrouwen nog niet terug. De Haarzaak biedt oplossingen op maat voor iedereen die last heeft van haaruitval. Denk hierbij aan haarwerken gemaakt van bijvoorbeeld 100% echt haar die het eigen haar aanvullen of zelfs totaal vervangen. 

 

IMG_0117-2kopie.jpg

De Haarzaak:

meer dan haar alleen!

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat “mooi haar voor iedereen” geen utopie meer is. Het overgrote deel van onze klanten heeft haaruitval door een medische oorzaak. Wij snappen daarom de gevoeligheid en zullen er alles aan doen om u op een professionele manier te helpen. Zoals een klant treffend omschreef, de Haarzaak is meer dan haar alleen! Dagelijks geven wij onze klanten een haarwerk waardoor zij weer met een lach de buitenwereld instappen. 

De Haarzaak: onze werkwijze bij haaruitval.

Wij weten dat haarverlies iemand ontzettend onzeker kan maken. Boosheid, verdriet, schaamte en onmacht passeren hier dagelijks de revue. Wij willen u graag de ruimte en tijd geven om dit in alle mogelijke privacy te bespreken. Na het maken van een telefonische afspraak, ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Ook is een huisbezoek, of een bezoek in een verzorgingstehuis of ziekenhuis mogelijk bij een medische indicatie. 

 

Tijdens de intake bekijken wij wat het probleem is en welke oplossing het beste bij u past. Mogelijke oplossingen zijn unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en/ of de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.Oplossingen met haarstukjes, volledige haarwerken, en of clip extensions en hoofdsjaals.

Bij de Haarzaak begint alles met een gedegen advies. Met de medi-scoop onderzoeksapparaat kunnen wij u hoofdhuid op een scherm laten zien en aan de hand hiervan de conditie van uw hoofdhuid en haar beoordelen. Hierna wordt er een behandelplan opgesteld zodat een bezoek aan de kapper weer aangenaam en zorgeloos wordt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering kunt u bij ons enkel telefonisch een afspraak maken: 0114- 361494.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat wij alle tijd voor u kunnen nemen wanneer u bij ons vrijblijvend langskomt in de zaak komt. 

 

Bekijk hier meer inhoudelijke informatie over haaruitval of Alopecia.

 

 

bottom of page